22 Kasım 2011 Salı

Puan Toplamaya Devam

           Trabzon şehrinin Bordo Mavi Fırtınasına karşı Milano şehrinin namı değer nerazzurri lakaplı İnternazionale takımı gerçekten de adı gibi Uluslar arası bir takım Avni Aker Stadyumundan geçip gitti. Sonuç olarak bakıldığında: İnter takımı istediğini aldı biz ise en azından üst tur veya UEFA şansımızı son maça taşıdık.
 Genel olarak bakacak olursak; Taraftarların İnter gibi büyük bir takımı karşılamaları ve Ranieri’ nin bu konu hakkındaki açıklamaları çok hoş.
Öncelikle Tribün deki taraftarlarımız görevini layıkıyla yaptı ve şampiyonlar ligi maçının hakkını verircesine bir performans sergiledi.
         Maç başlamadan bizim televizyon başında heyecandan elimiz ayağımız titredi. Şampiyonlar ligi heyecanının gerçekten ayrı bir havası var.
         Maça güzel bir giriş yaptık. Oynaması gerektiği gibi oynadık.0 – 0 giderken Burak Yılmaz ile yakaladığımız fırsatı gol yapsak daha değişik olurduk. Beklemediğimiz bir gol yedik. Neyse ki Halil ilaç gibi bir gol ile imdada yetişti.
İkinci yarı oyunu daha iyi domine ettik fakat İnter kalemize az ve öz geldi İnter hücum oyuncularının Tolgayı geçtiği anda Glowacki gövdesiyle, başka bir pozisyonda ise Tolga harika bir zamanlama ile açıyı daraltarak gole geçit vermeyerek maçı tutmamızı sağladı.
Celutskanın sağdan ortasında Adrianın kafa vuruşunu direkte bırakmasaydık; şimdi Avni Aker den tüm Türkiye ye horon ve kolbastı rüzgarı eserdi.
   5 maç sonunda 6 puan ile grup ikincisiz ve macera devam ediyor.
  Bu başarıda emeği geçen Başta Şenol hoca ve teknik ekibine   cansiperane mücadeleleriyle elinden geleni yapan Tolga, Glowacki, Giray, Zokora ya, sürekli sorumluluk alan oyunu isteyen golümüzü atan Halil e Orta sahada liderlik görevini genel anlamda üstesinden gelen Colman a ve Sürekli golü isteyen uğraşan arada orta sahaya gelip topu tutmamızı sağlayan Burak Yılmaz a ve tüm futbolcularımıza sonsuz teşekkürler.
İnter gibi bir dev den 2 maç sonunda 4 puan alabilmek onur verici.
Şampiyonlar ligi yayınlarında Murat Kosova klasında spikerlerin olması kaliteyi arttırdı.
Metin Tekin gerçekten yorumculuğa yakıştı. Beşiktaşlılar eskiler yorumcu olsun. Feyyaz Uçar da gayet başarılı yazılar yazıp yorumlar yapıyor. Ntv Star filan birbirine girdi. Televizyon dünyası tek partili iktidarlar gibi oldu ama tek iyi yan sanırım NTVSPOR ekibinin şampiyonlar ligine krema kattığını söylemeliyim.
Saha içindeki gerçeklerden biri de sene başında ki önemli oyuncu kayıplarına rağmen oyuncularımızın koordineli bir takım görüntüsü çizmesiydi. Avni Aker den İnter takımı ile Avrupa arenasında oynamanın hakkını veren bir başka Avrupai takım geçti.
O zaman bekle bizi Lille Metropol 15 gün sonra ak koyun kara koyun belli olacak. Benim için ne El nino ne Tsunami ben istiyorum ki şöyle esaslı bir bordo mavi renk ağırlıkta bir Fırtına essin. Yelkenler fora, bekle bizi Fransa

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder